با حضور وزیر ورزش و جوانان صورت گرفت؛

راهپیمایی و جشن شکوهمند ۲۲ بهمن ماه جامعه ورزش و جوانان

جامعه بزرگ ورزش و جوانان به همراه دکتر دنیامالی با حضور در غرفه‌ی این وزارتخانه در راهپیمایی شکوهمند پیروزی انقلاب شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، صبح امروز دوشنبه ۲۲ بهمن ماه جامعه بزرگ ورزش و جوانان به همراه دکتر دنیامالی با حضور در غرفه‌ی این وزارتخانه در راهپیمایی شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کردند تا بار دیگر با آرمانهای امام راحل (ره) و رهبر انقلاب پیمان دوباره ببندند.

بنا بر این گزارش، در جشن چهل و ششمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع، سید غنی نظری سرپرست معاونت حقوقی، مجلس و امور استان‌ها، سید محمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش بانوان، زهرا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان، مدیران کل ستادی، محسن خمارلو عضو هیات مدیره شرکت توسعه و مدیر مجموعه فرهنگی و ورزشی انقلاب، مهدی نصیبی مدیر مجموعه ورزشی آزادی، روسای فدراسیون‌‌ها، ورزشکاران، قهرمانان در مقابل غرفه وزارت ورزش حضور پیدا کردند و به جمع پرشور و خیل عظیم مردم حاضر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه و جشن چهل و ششمین سال پیروزی شکوهمند ایران اسلامی پیوستند.


گفتگوی آنلاین
هیچ اپراتوری در حال حاضر آنلاین نمی باشد
لطفا پیغام خود را گذاشته تا در اسرع وقت به آن رسیدگی و در صورت لزوم با شما تماس گرفته خواهد شد